Einki úrslit

Velkommen til SMJ

Vi vil gerne byde Hákun Eli Johannesen, Hans Vilhelm á Bakkanum og Ingi Joensen velkommen som ansatte hos SMJ.

Hákun er uddannet civilingeniør og afsluttede sin endelige eksamen på Aalborg Universitet i december. I den forbindelse ønsker vi ham hjerteligt tillykke med eksamen. Da han studerede diplomingeniør, var han i praktik hos os og har siden været ansat under studiet. Hákun har allerede opnået solid viden inden for landbrugsopdræt og energiforhold, som er to af SMJ’s arbejdsområder. Vi er glade for, at han nu er startet på fuld tid hos os.

Hans Vilhelm er også uddannet civilingeniør fra DTU og vil arbejde på vores kontor i Tórshavn. Hans speciale er HVS, ventilation og indendørsmiljø.

Ingi er uddannet biolog fra Fróðskaparsetur Føroya og har omfattende erfaring med landbrugsopdræt. Han har været leder på smoltstationen på Fútakletti hos Hiddenfjord i 16 år. Han har haft ansvaret for at drive og udvide stationen, og nu regnes denne smoltstation blandt de mest avancerede, der findes. Fútakletti har en lang historie med gode resultater. Ingi vil være en af lederne i vores rådgiverteam, der rådgiver fiskeopdrætsindustrien.

Vi er glade for, at Hákun Eli, Hans Vilhelm og Ingi er blevet tilføjet til medarbejdergruppen hos SMJ.