Einki úrslit

Vores folk

Hos SMJ prioriterer vi mangfoldighed, hvilket ses i vores medarbejdere fra forskellige aldre, kulturer og nationaliteter. Der lægges vægt på et godt sammenhold. Vores medarbejdere arbejder ofte i firmaet i mange år. Medarbejderne tager stort ansvar, nyder stor frihed og har gode vilkår.

Vi ændrer lande og liv – ét projekt ad gangen. Vi skaber betingelser for bedre udnyttelse af ressourcer, for trivsel i bygninger, for at industrianlæg kan producere, og med mindre miljøpåvirkning.

Ifølge Petur Martin er opgaverne både spændende og udviklende. Han arbejder på projekter i Island, Danmark og Færøerne og nyder lejlighedsvis forretningsrejser og at møde nye mennesker.

Mød Petur Martin

Petur Martin startede hos KJ-elråð i 2008 og har arbejdet i firmaet siden, også efter at KJ-elráð fusionerede med SMJ i 2014.

Petur Martins daglige arbejde omfatter projektledelse, automation som BMS/CTS og SRO, og generel elteknik.

Nogle gange er projektledelse mest fremtrædende, hvor hans opgaver ofte involverer koordinering og planlægning, og kommunikation med kunder og industrien generelt. Andre gange får han mulighed for at fordybe sig i sit speciale. Han siger, at det bedste ved at arbejde hos SMJ er, at arbejdet er meget alsidigt, og opgaverne er spændende og udfordrende.

Petur Martin har været med, da der kun var tre personer hos KJ-elráð og nu, hvor han har over 50 kolleger, også i forskellige lande. Han beskriver rejsen som spændende og glædelig og er stolt af at have været en del af udviklingen i de seneste år.

Mød Kristian

Kristian er ingeniør og arbejder på kontoret i Tórshavn. Han er uddannet maskiningeniør fra Aarhus Universitet og kom i praktik hos SMJ i 2020 og fik derefter fast stilling.

Kristian arbejder dagligt med akvakulturprojekter, hvor han er med til at projektere RAS-systemer og tilhørende understøttende systemer til smoltstationer i Færøerne og i nabolandene. Med sin uddannelse som baggrund har Kristian udviklet sig til at tage stort ansvar i opbygningen af systemer på smoltstationer.

Kristian er meget dygtig i BIM, hvor han blandt andet har stort ansvar for, hvordan SMJ organiserer sig på for eksempel Revit. Han viste tidligt i sin tid mod og initiativ til at stå i spidsen for dette og hjælper dagligt sine kolleger med BIM/ICT-spørgsmål. Han har ansvaret for den interne BIM/ICT-netværksgruppe.

Der er mange interessante og varierede opgaver. Vi har rigtig gode forhold, og fællesskabet på arbejdspladsen er godt. Der er plads til både alvor i arbejdsopgaverne og sjove stunder.

Dine fordele

Gode betingelser

Vi tilbyder gode lønvilkår, forsikringer, balance mellem arbejdsliv og fritid. Vi har også gjort meget for at sikre gode arbejdsforhold.

Mindst 6 ugers ferie om året. Der er også mulighed for at arbejde på skiftende tidspunkter, alt efter hvad der passer dig bedst.

Udvikling

Din udvikling er vores udvikling. Opgaverne og dine mål tilpasses hinanden, og erfaringerne fra hvert projekt giver dig de bedste forudsætninger for en spændende karriere.

Ændre verden

Sammen med dine kolleger ændrer du verden, ét projekt ad gangen. Dit bidrag gør en stor forskel ved at udnytte, fornye, bygge og producere på bedre måder end tidligere. Dette realiseres i samarbejde med vores kunder i Norden.

Medarbejderudvikling

Vi lægger vægt på at anerkende og udvikle de unikke kvaliteter hos hver medarbejder. Dette er vigtigt, da hver enkelt har sine grunde til at vælge netop deres karrierevej. Ved at forstå og værdsætte forskellighederne, kan vi bedre støtte den enkelte. Det er afgørende for os, at hvert medarbejder føler sig værdsat og støttet i sit arbejde.

Kan du ikke finde det, du søger?

Vi er altid interesserede i at høre fra folk, der er interesserede i SMJ, så tøv ikke med at kontakte os!

Medarbejderne er i centrum hos SMJ. Vi fokuserer på at sammensætte vores teams med relevant faglig viden og personlige egenskaber.

Vi er altid interesserede i at høre fra folk, der er interesserede i SMJ. Når du henvender dig til os, send os din uddannelse, beviser og CV, og fortæl om dine personlige egenskaber og motivation for at henvende dig til os.

Vi tilbyder også studiejob og praktikpladser, samt samarbejde om opgaver under højere uddannelse.

Send ansøgning til [email protected].


Bliv en del af SMJ


Vi vil gerne høre fra dig, der er interesseret i at blive en del af vores team. Ring eller skriv til vores ledere, Pætur eller Johan.

Pætur, telefon +45 92 90 92 02 og mail [email protected]
Johan, telefon +298 233540 og mail [email protected]