Einki úrslit

Glasir

Glasir er Færøernes største uddannelsesinstitution med over 1.500 studerende og 250 ansatte. På Glasir kan man tage over 30 forskellige uddannelser. Det største antal studerende er indskrevet på gymnasiale uddannelser og erhvervsuddannelser. Derudover tilbyder Glasir en række videregående og videreuddannelser.

Glasir er en skole, der blev skabt efter en sammenlægning af Færøernes Gymnasium og HF-kurser, Færøernes Handelsskole og Teknisk Skole i Tórshavn i 2015, og i 2018 flyttede man ind i den nye bygning i Marknagili. Derfor er alle elever på Glasir nu samlet i Marknagili. Den gamle handelsskolebygning, som ligger ovenfor den nye bygning, huser en del af undervisningen og aktiviteterne på Glasir, og skolehjemmet bruges lejlighedsvis til undervisning og arrangementer, når der er behov for det.

Opgaver for SMJ El-projektering, herunder lysberegninger, el-forsyning til skolen, herunder maskintekniske installationer og brandteknisk rådgivning. Derudover har SMJ haft ansvaret for projektledelse og fagtilsyn.

Tidsramme
2008-2018
Størrelse
19.500 m²
Bygherre
Mentamálaráðið

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at vide mere om projektet, eller du har lyst til en snak med en af vores medarbejdere, er du velkommen til at kontakte os.

Innaallagiaq
Kristmar E. Johannesen

Innaallagiaq pillugu siunnersorti

Innaallagiaq
Digitalinngortitsineq
Boas P. Hansen

Innaallagiaq pillugu siunnersorti