Einki úrslit
Tilbage til stillinger

Rådgivere til SMJ i København

Rådgivere til SMJ Rådgivende ingeniører i København

Er du skarp til at løse installationstekniske rådgivningsopgaver indenfor VVS & ventilation, el eller fjernvarme, og bliver du motiveret af at være med til at opbygge en stærk faglighed i vores ambitiøse afdeling i København? Så er det dig vi leder efter.

Bliv en del af en spændende hverdag

Du bliver en del af en virksomhed i stor udvikling, hvor du vil indtræde i det fagområde alt startede med hos SMJ i 1969 – navnlig VVS. I dag har SMJ 60 medarbejdere, hvoraf 15 er i København.

SMJ har fokus på ydelser til fire sektorer, byggeri, energi, aquakultur og vand – VVS-faget er en central del af vores ydelser i byggeriet, hvor vi også vægter det tværfagligt samarbejde højt. Der er tæt dialog mellem kollegaer, uanset om de sidder i København, Tórshavn eller Klaksvík. SMJ har projekter i Danmark, Færøerne, Grønland, Norge og Island.

Som rådgiver hos os vil du være med til at løfte ansvaret for dette fagområde, og sikre et højt fagligt niveau på vores projekter, samt at varetage udviklingen af de ydelser vi tilbyder vores kunder.

Vi lægger stor vægt i at have god kontakt med vores samarbejdspartnere og kunder.

Stillingerne er forskellige, men består alle af:

  • Projektering og beskrivelse
  • Kvalitetssikring
  • Udbud
  • Fagtilsyn

Bæredygtighed er en stor del af SMJs DNA, og du har mulighed for at tage dette til nye højder, i og med at du vil få ansvar for at sikre, at alle dele af vores rådgivningsydelse er bæredygtige.

Dine kvalifikationer

Som person er du en holdspiller, og forstår vigtigheden af at arbejde sammen som team. Du har evnen til at fokusere og eksekvere opgaverne til høj kvalitet, og sikre fremdrift i projekter.

Vi forventer at du er uddannet ingeniør, installatør, maskinmester eller tilsvarende. Derudover er det
en fordel at have håndværksmæssig baggrund..

Vi tilbyder

Du vil blive en del af en arbejdsplads i stor udvikling, hvor du kan sætte dit aftryk på essentielle dele af organisationen. Du vil få en position i at være medvirkende til at udvikle vores faglighed.

Derudover kan du se frem til at blive en del af et kontor med en god beliggenhed på Amager, et fagligt åbent miljø og gode muligheder for udvikling. Desuden tilbyder vi flekstidsordning, firmapensionsordning, betalt sundhedsforsikring og sundhedspakke og løn efter kvalifikationer.

Ansøgning

Hvis dette opslag har vagt din interesse, så send os en ansøgning på [email protected].

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte direktør, Pætur Jakobsen på telefon 92 90 92 02.